Skip til hoved indholdet

Unge og stoffer

Problemer med brug af stoffer er ikke noget, man skal være alene om. Hvis du selv eller én du kender har problemer med hash, kokain, amfetamin, ecstasy eller andre stoffer, vil Langeland Kommune gerne hjælpe dig med at gøre noget ved det.

Rådgivning og behandling

Tilbuddet om rådgivning og behandling er gratis for dig, der er mellem 15 og 25 år. Du kan henvende dig hos Rusmiddelrådgivningen for Unge enten i Rudkøbing eller i Svendborg, og du kan også ringe og tale med en rådgiver i telefonen.

Rusmiddelrådgivningen for Unge tilbyder ambulant behandling. Det vil sige, at du kommer til regelmæssige samtaler med en behandler på aftalte tider. Ved første samtale finder du sammen med behandleren ud af, om du skal i behandling eller ej. Hvis du efter samtalen beslutter dig for at du vil starte i Ungeafdelingen, bliver der lagt en behandlingsplan, som du selv har stor indflydelse på. Du godkender selv din plan og beslutter selv dine mål for behandlingen. Behandlingen er hovedsageligt medicinfri, men der kan gives støttemedicin i forbindelse med fx. abstinens-behandling.

Det er også muligt at komme i døgnbehandling, hvis det vurderes at være den rette behandling for dig.

Du kan læse mere om Rusmiddelrådgivningen for Unge og behandlingen via linket nederst på siden.

Pårørende

Alle unge, forældre, søskende eller andre, der har brug for en snak og hjælp til at løse et stofrelateret problem kan henvende sig telefonisk eller personligt hos Rusmiddelrådgivningen for Unge.

Info

Rusmiddelrådgivningen for Unge

Sundhedshuset, 2. sal 
Havnegade 118 
5900 Rudkøbing 
Tlf. 62 23 65 50 

Åbningstider: 
Onsdag kl. 9.00 – 13.00 
Tidsbestilling er nødvendig 

Du kan også henvende dig hos:

Rusmiddelrådgivningen for Unge

Nannasvej 24
5700 Svendborg
Tlf. 62 23 65 50 

Information og åbningstider via:

Seneste nyt

Langeland Kommune

Fredensvej 1
5900 Rudkøbing
CVR: 29188955

Telefon: 63 51 60 00
post@langelandkommune.dk

Let adgang