De fire sydfynske kommuner, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn og Orange Elevator præsenterer:
Sund fødevareforretning.
Forløbet er målrettet dig, der allerede har udviklet eller er ved at udvikle et fødevareprodukt, og ønsker at skabe en sund forretning, hvad enten dit produkt skal sælges til et lokalt marked eller ud i den store verden.
Kompetenceforløbet er for danske fødevare-iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.
Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.
Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:
Du ønsker viden om, hvordan bæredygtighed og stedbundne potentialer kan udnyttes, så du kan gøre dit fødevareprodukt til en oplevelse for kunden. Du ønsker konkrete og virksomme værktøjer til at styrke din produktudvikling og få dit produkt ud på markedet.
- Få konkret inspiration til hvordan du kan bygge bro mellem fødevareprodukt og kundeoplevelse.
- Få viden om hvordan du kan teste dit produkt, og lær at anskue din forretning og dit koncept fra kundens synspunkt.
- Få redskaberne til at udvikle din fødevareforretning ved målgruppekendskab og samarbejde med lokale aktører.
Dine guider på vejen fra god idé til god forretning.
Orange Elevator er eksperter i at udvikle bæredygtige strategier for virksomheder i fødevarebranchen. Inden for de seneste tre år har de undervist og rådgivet over 500 turisme- og fødevarevirksomheder fra hele landet, lige fra Coop til helt små lokale.
Forløbet afholdes som en blanding af online og fysisk tilstedeværelse, hvis muligt.
23. februar kl. 08.30 – 10.30 (afholdes online)
11. marts kl. 09.00 – 13.00 (halvdagsworkshop på Fyn)
22. marts kl. 09.00 – 13.00 (halvdagsworkshop på Fyn)